HomeEvenementenAsperge Avond – ‘van Bed tot Bord’

Asperge Avond – ‘van Bed tot Bord’

20
apr

Een culinaire hommage aan 'Het Witte Goud'

Noord-Limburg is bij uitstek de regio voor aspergeteelt en het is dan ook niet gek dat we dit landjuweel weer eens extra in het zonnetje zetten. Op donderdag 20 april 2023 organiseren wij een speciaal event in ons restaurant. Op deze avond wordt u meegenomen door Toon Sommerdijk.

Toon is na zijn opleiding aan de Hogere Hotelschool in Maastricht in de internationale wijnhandel terecht gekomen. Hij is niet alleen bevlogen spreker, maar heeft een passie voor wijn/spijs combinaties, in dit geval Elzasser wijnen met het Limburgse Witte Goud. De Franse Elzas herbergt een rijke culinaire geschiedenis en is de bakermat van vooraanstaande wijnhuizen. Een van deze wijnhuizen; Cattin Frères uit Voegtlinshoffen, vormt de basis van deze avond.

Bij elke wijn geselecteerd door Toon heeft onze chef-kok verrassende gerechten en smaakcombinaties voor u in petto met natuurlijk de asperge in de spotlights. Een diner bestaande uit vijf gangen met vijf verschillende wijnen. Wees gewaarschuwd; de spannende smaken die op deze avond ter tafel komen zullen u nog lang bijblijven..

Prijs 79,50 EUR per persoon – Aanvang 18.30 uur

Een culinaire hommage aan 'Het Witte Goud'