HomeEvenementenKlaas Wilting – Theatershow ‘Code Blauw’

Klaas Wilting – Theatershow ‘Code Blauw’

23
mrt

We hebben op ๐๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ฆ๐š๐š๐ซ๐ญ een speciale gast in huis. Niemand minder dan oud persvoorlichter van de Amsterdamse politie Klaas Wilting komt naar Horst met zijn theatershow Code Blauw. Hierin neemt hij je mee naar de roerige jaren die hij beleefde tijdens zijn carriรจre als woordvoerder bij de politie.

Eersterangs verhalen over zijn verslaggeving van de Bijlmerramp, maar ook de ontvoering van Freddy Heineken en verschillende liquidaties in de Amsterdamse onderwereld komen aan bod. Het belooft een zeer amusante avond te worden met nooit eerder vertelde verhalen, gelardeerd met beelden uit zijn eigen archief.

๐€๐š๐ง๐ฏ๐š๐ง๐  ๐ข๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ.๐Ÿ๐Ÿ“ ๐ฎ๐ฎ๐ซ ๐ž๐ง ๐๐ž ๐ž๐ง๐ญ๐ซ๐ž๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฌ๐ก๐จ๐ฐ ๐›๐ž๐๐ซ๐š๐š๐ ๐ญ โ‚ฌ๐Ÿ๐Ÿ“,- (dit is inclusief welkomstdrankje en diverse bites).

Reserveren voor deze avond kan via de bruine knop reserveren onder op deze pagina.

Natuurlijk is er voorafgaand aan deze avond de mogelijkheid om te dineren in ons Grand cafรฉ. We bieden een volwaardig 3-gangen diner aan voor โ‚ฌ45,- pp. Dit is mogelijk vanaf 17.00 uur. Mocht u gebruik willen maken van deze mogelijkheid dient u dit aan te geven bij de ‘notities’ bij uw reservering.