Home Gelegenheden

Gelegenheden

Op zoek naar een karakteristieke, moderne en sfeervolle locatie? Graaf ter Horst is hét trefpunt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft of een koffietafel wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat jij nergens meer aan hoeft te denken.

Bruiloft

Wil jij een onvergetelijke bruiloft waarbij alles op en top is geregeld? Wij zetten nét dat stapje extra om ervoor te zorgen dat de mooiste dag in je leven alle verwachtingen overtreft. Stel een heerlijk diner samen en waag een dansje in onze sfeervolle feestzaal. Meer weten over de mogelijkheden? Wij staan voor je klaar!

Ja, ik wil!
Bruiloft
Bruiloft
Bruiloft
Bruiloft

Koffietafel

Een mooi afscheid is een ode aan het leven. Graaf ter Horst is een unieke, bosrijke en rustige locatie voor het organiseren van een koffietafel. Samen stellen we jouw perfecte koffietafel samen waarin we je volledig ontzorgen zodat jij op adem kunt komen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden
Koffietafel

Bierproeverij

Graaf ter Horst en Kameraod Brouwers brengen samen leven in de proeverij! 

Laat de smaken, geuren en kleuren je een verhaal vertellen en deel de gezelligheid die daarmee gepaard gaat met je vrienden. De brouwer van Kameraod Brouwers brengt je op de hoogte van geschiedenis tot ingrediënt en van brouwproces tot proeftechniek. Maak er een complete beleving van met bijpassende gerechtjes. En natuurlijk is het niet af totdat je ons eigen Graaf ter Horst speciaalbiertje hebt geproefd. Proost!

Voor meer informatie of reserveringen:

Bezoek Kameraod Brouwers
Bierproeverij
Bierproeverij