Home Werken bij Graaf Ter Horst

Werken bij Graaf Ter Horst

Wie werkt bij Graaf ter Horst mag zich dagelijks hullen in een fijne ontspannen sfeer, ziet de mooiste verse producten door zijn handen gaan en kent de weg in ons stijlvolle historische pand aan de rand van de Kasteelse Bossen.

Het is onze missie om elke gast met oprechte aandacht en respect een memorabele middag en/of avond te bezorgen. Hiervoor draagt elke collega zijn of haar steentje bij en er is dan ook een sterk teamgevoel. We werken samen en hebben elkaar nodig maar misschien nog wel het belangrijkste; we hebben heel veel plezier, dat stralen we uit en horen we regelmatig terug van onze gasten.

Want daar doen we het uiteindelijk toch écht voor. Dat geeft energie, inspiratie en drive. En als je hier eenmaal mee in aanraking bent geweest dan kun je haast niet meer zonder. Bij Graaf ter Horst blijven we up to date op het gebied van de laatste horecatrends en is er altijd ruimte voor nieuwe ideeën. Samen komen we tot het beste resultaat.

Voor ons staat het vak ‘horeca’ voor liefde en passie voor mensen en gastronomie. Creativiteit en flexibiliteit zitten in ons DNA. Een uitdaging gaan we niet uit de weg en geen dag is hier hetzelfde. Werken bij Graaf ter Horst; ‘Altijd iets te beleven..’

Klik op de buttons om de openstaande vacatures te bekijken.

Leidinggevende bediening (M/V) Medewerker Cleanteam Medewerker bediening Zelfstandig werkend kok
Werken bij Graaf Ter Horst
Werken bij Graaf Ter Horst
Werken bij Graaf Ter Horst