HomeEvenementen‘Een Goed Gelagh’ – Buuttemiddag in het restaurant

‘Een Goed Gelagh’ – Buuttemiddag in het restaurant

10
dec

We serveren een 3-gangen diner met na iedere gang een smakelijke buut! Niemand minder dan dé drie kampioenen van het Brabantse tonpraten zullen hun opwachting maken en de middag op hun eigen manier humoristisch inkleuren. Berry Knapen, Dirk Kouwenberg en Hans Keeris verschijnen in vol ornaat op het podium en met prijswinnende typetjes als ‘de Blaosmuzikant’ stellen ze de lachspieren goed op de proef. Een heerlijke, ontspannen zondagmiddag die je gewoon niet wilt missen.

De inloop vindt plaats vanaf 15.00 uur en we starten met het voorgerecht om 15.30 uur. Deelname aan deze middag bedraagt EUR 57,50. Dit is inclusief entreeticket (EUR 12,50), welkomstdrankje én 3-gangen diner.

Het menu bestaat drie volwaardige gangen. Bij het hoofdgerecht is er keuze tussen een vlees-, vis- en vegetarisch gerecht.

Reserveren doe je eenvoudig middels de bruine ‘reserveren’ onder in het scherm. Klik op het evenement ‘Een Goed Gelagh’. Geef in de notities één naam door, het totale aantal gasten én ieders keuze van het hoofdgerecht. Allergieën en/of dieetwensen vernemen we ook graag op voorhand. Wij zorgen ervoor dat jullie bij elkaar kunnen zitten.

Deze middag wordt met veel plezier gepresenteerd door Wim Hendrix.