Keuken & Keuvel

Vanaf 1 juni weer geopend

Vanaf 1 juni openen de deuren van Graaf ter Horst weer. De komende periode staan wij 7 dagen per week voor u klaar. Wij serveren uitsluitend onze grand-café kaart of laat je verrassen met een Chef’s menu! Reserveren is mogelijk voor binnen en buiten. De reserveringen worden verspreid door het gehele pand. Wij zoeken een tafeltje voor u uit!

 

Iedere gelegenheid is er één

Op zoek naar een unieke locatie voor een bijzondere gelegenheid? Graaf ter Horst heeft veel te bieden. Onze sfeervolle locatie is geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals huwelijksfeesten, personeelsfeesten, kinderfeestjes en recepties, maar biedt ook ruimte voor bijvoorbeeld vergaderingen en koffietafels. Bij Graaf ter Horst maken we van iedere gelegenheid iets unieks.

Welkom bij Graaf ter Horst

Maak van eten een beleving bij Graaf ter Horst. Geniet van de unieke omgeving van de Kasteelse bossen onder het genot van een hapje en drankje of kom uitgebreid dineren. Bij Graaf ter Horst besteden wij aandacht aan mooie ingrediënten en gastheerschap. Laat je verwennen in ons gezellige restaurant en laat je inspireren door de rijke historie. Kom de sfeer proeven, je bent van harte welkom!

Onze lunchkaart Onze dinerkaart

Meer over Graaf ter Horst
Welkom bij Graaf ter Horst
Welkom bij Graaf ter Horst
Welkom bij Graaf ter Horst
Welkom bij Graaf ter Horst
Welkom bij Graaf ter Horst