Kerst
Op 24, 25 en 26 december viert u kerst bij Graaf ter Horst. Wij organiseren twee zittingen. Tussen 10.30 en 11.00 uur starten we met een luxe brunch, waarna de tweede zitting zal starten tussen 13.30 en 14.00 uur in de vorm van een vier-gangen kerstdiner. Op 24 en 25 december is het daarom niet mogelijk om à la carte te brunchen of dineren.
Luxe kerst brunch | 10.30 tot 13.00 uur
Dat Genieten bij ons met een hoofdletter wordt geschreven, mag inmiddels duidelijk zijn. Onze keuken staat voor uitermate bourgondisch en onze chef-kok James gaat alleen voor puur en vers.
Tussen 10.30 en 11.00 uur ontvangen we u feestelijk met desgewenst een mooi glas bubbels, waarna we u naar een nét zo’n feestelijk gedekte tafel begeleiden. Deze kunt u vervolgens rijkelijk vullen met diverse gerechten, zowel warm als koud.
Starten doen we met een verrukkelijke wildbouillon met bospaddenstoelen, gevolgd door verschillende delicatessen uit de zee én van het land. Wat te denken van onze op eikenhout gerookte zalm of heerlijke malse stoverij van hert. Wat verder allemaal ter tafel komt, blijft nog even een verrassing.
Inclusief koffie, thee en verse jus d’orange.
Volwassenen: € 35,00 per persoon
Kinderen: € 19,50 per persoon (tot en met 12 jaar)
Vier-gangen kerst diner | 13.30 tot 17.00 uur
Amuse
Steak tartaar | Anna Dutch kaviaar, crème van zacht gegaarde eidooier, bieslook emulsie, pistache en Parmigiano Reggiano
Gerookte paling | knolselderij, truffel, macadamia en aardappel
Hert | balkenbrij, spruiten, crème van gekarameliseerde ui en specerijen jus
Moelleux | karamel, hemelse modder, cremeux van chocolade en vanille-ijs
Friandise | madeleine en crème pâtissière
Prijs per persoon: € 58,00
Kerst diner voor kinderen | 13.30 tot 17.00 uur
Amuse
Tomatensoep | basilicum room en balletjes
Diamanthaas | seizoen crème, haricots verts met spek en jus
of
Kabeljauw | seizoen crème, haricots verts met spek en boter saus
Lavacake | vanille ijs en hemelse modder
Friandise
Prijs per persoon: € 27,00
Voor bij het aperitief en extra’s
Oosterschelde creuses naturel: € 3,00 per stuk
Oosterschelde creuses bereid: € 4,00 per stuk (enkel in ons restaurant)
Charcuterie van Edelbrons: € 4,00 per stuk
Zuurdesembol wit met boter: € 3,50 per stuk
Zuurdesembol bruin met boter: € 3,50 per stuk
Bekroon jezelf met een extra tussengerecht
Halve kreeft Thermidor: € 25,00 per stuk
Huisgemaakte friandises: € 3,00 per stuk
Uiteraard houden wij graag rekening met uw allergieën dan wel dieetwensen.
Reserveren kan via de knop ‘reserveren’ rechtsonder in uw scherm.