Home Kerst

Kerst

Op Eerste en Tweede Kerstdag organiseren wij een klassieke kerstbrunch met inloop tussen 10.30 en 11.30 uur. Het kerstdiner vindt plaats op Kerstavond, Eerste en Tweede Kerstdag met een inloop tussen 17.30 en 18.30 uur. Naast deze arrangementen voeren we op 24 december een kleine kaart. Op 25 en 26 december is het niet mogelijk om regulier te komen lunchen, brunchen, dan wel dineren.

 

Klassieke kerst brunch | inloop vanaf 10.30 uur | 25 en 26 december

Dat Genieten bij ons met een hoofdletter wordt geschreven, mag inmiddels duidelijk zijn. Onze keuken staat voor uitermate bourgondisch en onze chef-kok gaat alleen voor puur en vers.

Tussen 10.30 en 11.30 uur ontvangen we u feestelijk met desgewenst een mooi glas bubbels, waarna we u naar een nét zo’n feestelijk gedekte tafel begeleiden. Deze kunt u vervolgens rijkelijk vullen met diverse gerechten, zowel warm als koud.

Starten doen we met een verrukkelijke runderbouillon met bospaddenstoelen, gevolgd door verschillende delicatessen uit de zee én van het land. Wat te denken van varkenshaas met champignonroomsaus of een hele zalm in combinatie met diverse gerookte en gepekelde vissoorten. Wat er verder wordt gepresenteerd in onze brunch, blijft nog even geheim.

Deze brunch is inclusief koffie, thee en verse jus d’orange.

Volwassenen: 42,50 EUR per persoon

Kinderen tot en met 12 jaar: 29,50 EUR per persoon

Kinderen tot en met 3 jaar: Gratis

 

Zes-gangen kerst diner | inloop vanaf 17.30 uur | 24, 25 en 26 december

Amuse • Drie verrassende amuses

Voorgerecht • Zacht gegaarde eendenborst met eendenlever

Soep • Aardappel truffel cappuccino

Tussengerecht • Heilbot met citroen-venkel schuim, haringkaviaar en kroepoek van cassave

Tussengerecht • Boisson frappé

Hoofdgerecht • Hertenfilet met stoofperen, cantharellenjus en macadamia

Dessert • Mini parade van chocolade

Prijs per persoon: 79,50 EUR

 

Vier-gangen kerst diner voor kinderen | inloop vanaf 17.30 uur | 24, 25 en 26 december

Amuse • Verrassende amuse

Voorgerecht • Tomatensoep met basilicum room en balletjes

Hoofdgerecht • Diamanthaas met seizoen crème, haricots verts met pancetta en jus

of

Hoofdgerecht • Kabeljauwhaas met seizoen crème, haricots verts met pancetta en botersaus

Dessert • Mini parade van chocolade

Prijs per persoon: 29,50 EUR

 

Optioneel 

Wijnen / Speciaal bieren • 5 bijpassende dranken à 37,50 EUR / per glas à 8 EUR

 

Allergieën / Dieetwensen

Uiteraard houden wij graag rekening met uw allergieën dan wel dieetwensen. Gelieve dit aan te geven in de notities bij uw reservering.

 

Reserveren

Op voorhand reserveren is verplicht en kan eenvoudig per arrangement via de knop ‘reserveren’!

Reserveren voor kerst