Home Restaurant

Restaurant

Een culinaire smaak- en sfeerbeleving

Een diner in het restaurant van Graaf ter Horst is een culinaire smaak- en sfeerbeleving waarin het vak dat ‘horeca’ heet de liefde en aandacht krijgt die het verdient. Bij ons staat genieten met een hoofdletter G geschreven. Vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt, vergeet je even de tijd. Laat je adviseren door ons team in het restaurant, die vanaf 1 juni 2021 onder leiding staat van onze SVH Meestergastheer Jan Westerbeek, over de beste bijpassende wijnen en geniet van de culinaire creaties van ons keukenteam onder leiding van chef-kok James Maros.

Met persoonlijke aandacht en een verrassend gevarieerd menu geniet je bij ons een avond lang van alleen de lekkerste smaken. Ons eten is puur, vers, ‘(h)eerlijk’, en altijd geserveerd met de creatieve handtekening van onze chef. Wij maken van eten een beleving.

Kies uit een drie-, vijf- of zes gangenmenu welke altijd seizoensgerelateerde gerechten bevat, zoals een aspergemenu of een wildmenu. Bij speciale dieetwensen horen we dit natuurlijk graag van je.

Wees welkom, omarm de gastvrijheid en Geniet als een Graaf.

 

Zodra wij jullie in ons restaurant mogen ontvangen, wordt het menu hieronder gepresenteerd. In de tussentijd verwelkomen we je graag op ons terras. Hiervoor hebben we een dagkaart opgesteld. Via de button hieronder kom je terecht bij onze huidige kaart die momenteel op ons terras wordt geserveerd.

Neem een kijkje op onze huidige kaart
Een culinaire smaak- en sfeerbeleving